Aventurile celor 101 dalmatieni, in premiera pe BLU-RAY

Cei mai haiosi si neastamparati catei redecoreaza universul Disney in accente dinamice de alb si negru, odata cu lansarea animatiei clasice, 101 dalmatieni, pentru prima data pe BLU-RAY in HD, dar si in varianta remasterizata pe DVD, din 8 august, in toate magazinele partenere Pro Video.

Cu multe aventuri irezistibile, lectii de prietenie si loialitate, cei 101 dalmatieni pornesc intr-o calatorie distractiva care ii va cuceri pe cei mici, asa cum a fermecat generatii intregi de copii pana acum.

Ingrozitoarea Cruella de Vil e hotarata sa revolutioneze industria vestimentara realizand haine din blana unor bieti pui de dalmatieni. Dupa ce dispar cei 15 catelusi ai dalmatienilor Pongo si Perdita, acestia pornesc in importanta misiune de a-si salva micutii inainte ca malefica Cruella sa le faca vreun rau.

Povestea continua pe strazile capitalei englezesti, unde familia de dalmatieni se va infrunta cu noile planuri diabolice ale Cruellei, in partea a doua a animatiei, 101 dalmatieni: Aventura lui Patch la Londra, disponibila tot din 8 august, pe BLU-RAY si DVD.

In plus, editiile pe BLU-RAY si DVD aduc noi elemente bonus exclusive, cu jocuri interactive si cantecele amuzante: 101 lucruri bine de stiut pentru toata familia, Cruella de Vil: atrasa catre rautate, Making of 101 dalmatieni si altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, animatiile 101 dalmatieni 1 si 2 sunt disponibile in centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 79.90 RON pentru BLU-RAY, respectiv 39.90 RON pentru DVD.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza