ProVideo.ro prezinta Best of 2009

moonwalkerMagazinul online de film si muzica, www.provideo.ro, realizeaza cateva topuri cu cele mai apreciate si cautate filme sau albume muzicale ale anului care tocmai s-a incheiat, avand un punct de referinta extrem de relevant – cerintele clientilor sai.

Dupa moartea prematura si neasteptata a megastarului Michael Jackson, cu totii – fani sau nu – am vrut sa facem parte din legenda si sa pastram vie amintirea acestui artist complet prin dobandirea unui obiect care sa il reprezinte. Astfel, concertul pe DVD, Michael Jackson – Moonwalker, a devenit intr-un timp foarte scurt cel mai cautat si achizitionat produs de pe site-ul www.provideo.ro, pozitite pe care si-a mentinut-o pana in prezent.

Titluri care au ocupat primele locuri in Box office in 2009, se regasesc si in topul celor mai populare filme pe DVD sau Blu-ray. Printe acestea se numara: Cavalerul Negru, Amurg, Harry Potter si Printul Semipur sau Marea mahmureala.

In materie de muzica, Dan Balan a cunoscut cea mai impresionanta ascensiune in cariera solo, motiv pentru care primul sau material discografic, Crazy Loop – The Power of Shower, se afla in topul Celor mai tari albume muzicale ale anului trecut.

Aici gasesti toate topurile realizate de www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza