Totul despre sex 2: Interviu cu protagonistele filmului

Kim Cattrall: Cred ca am incurajat foarte multe femei sa isi schimbe perceptia pe care o au despre viata lor si sa devina mai apropiate.
Umorul, prietenia, pasiunea pentru moda, dragostea si sexul sunt readuse la viata in “Totul despre sex 2”. Sarah Jessica Parker reia rolul care a facut-o celebra, insa schimba decorul. De aceasta data, Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) parasesc luxosul New York si se aventureaza in inima desertului, unde au parte de surprize si provocari inedite. Cele patru prietene isi traiesc vietile tumultoase si povestile de dragoste intr-o continuare cu adevarat stralucitoare.
In “Totul despre sex 2”, actiunea se petrece in Abu-Dhabi. Cum te-ai simtit la filmari, avand in vedere ca esti obisnuita cu decorurile din New York?

Sarah Jessica Parker:
Nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit atunci cand m-am aflat intr-un loc strain, incredibil de frumos. A fost o experienta minunata sa te afli in Sahara zile intregi si sa vezi lucruri pe care stii ca nu o sa le mai vezi niciodata.

Ce impact a avut aceasta calatorie asupra filmului si asupra distributiei?


Sarah Jessica Parker:
Am filmat in alta tara pentru prima oara, nu am mai facut asta niciodata. Am avut ocazia sa locuim impreuna si oportunitatea de a ne cunoaste mai bine decat la New York. Daca in New York ne duceam acasa la prietenii sau la familia noastra, de data asta totul s-a schimbat. Am inceput sa tin si mai mult la ele pentru ca le-am vazut intr-o alta lumina. Ne-am apropiat foarte mult.

Cu ce probleme se mai confrunta Carrie de aceasta data?

Sarah Jessica Parker:
Tema filmului, asa cum o vedem noi, este traditia si modul in care incercam sa ne apropiem cat mai mult de ea sau sa o indepartam, dar si faptul ca ne angajam in aceste obiceiuri ca intr-o institutie a casatoriei. Suntem nelinistite si ne punem mereu intrebari.

Dar Charlotte?

Kristin Davis: Charlotte are foarte multe asteptari de la viata ei. Ea se lupta iarasi cu imaginea de familie perfecta, incearca sa o creeze o viata perfecta. Ea nici nu recunoaste ca trece printr-un adevarat stres.
Pentru Miranda, schimbarile apar in domeniul profesional…

Cynthia Nixon:
Cred ca pe masura ce inaintezi in varsta, incepi sa te privesti cu alti ochi. Asta se intampla cu personajul Miranda in film, incepe sa se pretuiasca mai mult. Daca cineva iti vorbeste urat, incerci sa te straduiesti sa nu ii spui nimic, dar acum, la aceasta varsta, trebuie sa incepi sa vorbesti si sa te aperi, sa te protejezi cumva.

Si ajungem la Samantha… Ce problema are ea?


Kim Cattrall:
Menopauza. Si nu a trebuit sa fac nicio cercetare in privinta asta…
Cum explicati conservarea unei frumoase prietenii, in ciuda diferentelor atat de evidente dintre cele patru personaje?

Kristin Davis: Este vorba despre femei, femei care sunt diferite, au vieti diferite. Personajele pe care le interpretam sunt diferite, dar sunt extrem de apropiate. Nu conteaza ca impartasim aceleasi pareri, uneori personajele noastre se contrazic. Imi place cum au fost create aceste personaje. Michael (n.r. regizorul si scenaristul Michael Patrick King) a scris povestea unor femei puternice care demonstreaza ca pot trece si singure prin perioade grele, dar vor ramane intotdeauna unite.

Cynthia Nixon:
Totul despre sex” este un film despre femei. Dar fiind femeie, nu inseamna neaparat ca trebuie sa ai o cariera sau sa fii doar casatorita. Pentru aceste femei, care sunt foarte apropiate, dar foarte diferite, putem vedea ca sunt o multime de alegeri pe care le au de facut in viata si multe probleme pe care le au de rezolvat.

Sarah Jessica Parker:
Intr-o era in care femeile nu se mai poarta frumos una cu alta si isi vorbesc foarte urat, consider ca personajele din filmul nostru chiar tin una la alta. Imi place faptul ca isi vorbesc foarte frumos si ca se respecta. Nu au fost facute ca sa se imprieteneasca, ele sunt foarte diferite, au caractere diferite, totusi se leaga una de alta printr-o prietenie adevarata. Imi schimba ideile pe care eu le am despre prietenie, felul in care le raspund eu prietenilor mei, felul in care ii ajut la nevoie. Ma uit la televizor si vad cum se comporta femeile in relatiile de prietenie pe care le au. Imi place sa cred ca exista un loc unde sunt ilustrate prieteniile dintre femei asa cum ar trebui ele sa fie. Ar trebui sa ne comportam mai mult ca niste aliate si mai putin ca niste adversare.

Kim Cattrall:
Cred ca am incurajat foarte multe femei sa isi schimbe perceptia pe care o au despre viata lor, despre faptul ca sunt singure sau ca au boli devastatoare, despre toate problemele cu care se confrunta fiecare dintre ele: casatoria, despartirea, singuratatea, iubirea. Cred ca ne-am adresat lor si le-am incurajat sa se apropie mai mult una de alta. Pana la urma, acesta este lucrul cel mai important. Am reusit sa subliniem ceea ce este cu adevarat important, inteligent, dar si feminin.

Sarah Jessica Parker:
Consider ca femeile acestei generatii nici macar nu sunt constiente de faptul ca ne punem intrebari. Suntem in procesul de a ne redefini rolul pe care il avem de-a lungul timpului. Este un mare dar pe care ni l-au dat mamele noastre: oportunitatea de a ne gandi la rolurile pe care le avem intr-o societate conventionala.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza